Galerija
Galerija slika
Galerija slika

ZBOG SITUACIJE SA KOVIDOM KOJA SE MENJA IZ DANA U DAN, PRE REZERVACIJE OBAVEZNO SE JAVITI NA BROJ 063 10 79 432 ZA INFORMACIJE O CENAMA I RADNOM VREMENU.

Svečana sala Royal

Svečana sala Royal kapaciteta do 250 mesta je moderno i luxuzno opremljena, pogodna za sve vrste svečanosti.

Sadržaji našeg centra posebno su značajni za porodice sa decom gde im je na raspolaganju i dečiji bazen sa toplom vodom, tobogani i razne aktivnosti. Kako smo mi banja „novih generacija“ poseban akcenat ide i na to da se mladi sve više odlučuju da svoj odmor ili vikend provedu kod nas uživajući i zabavljajući se. Za one koji se odluče da provedu par dana u našem hotelu, organizujemo izlete za obilazak veoma zanimljive i bogate prirodne atrakcije kao što su manastir Gornjak i Vitovnica, manastir Svete Trojice u selu Ždrelo, etno selo Bistrica, Gornjačka klisura gde se nalaze ostaci tvrđave koja se nalazila u starom srpskom gradu, Krupajsko vrelo i vrelo Mlave.

U kojem god pravcu da krenete iz Banje Ždrelo sačekaće Vas prirodne lepote i značajni kulturno-istorijski spomenici. Naravno, na Vama je da odlučite da li ćete napuštati izuzetno tople i lekovite bazene i prijatnu atmosferu dobrog domaćina, koji redovno organizuje degustaciju vina na bazenu iz svoje porodične vinarije.


Pozivamo vas da budete naši gosti i uživate u tipičnom srpskom gostoprimstvu, a kada jednom dođete poželećete opet da se vratite. Banja Ždrelo prodaja: 012/330-735; Menadžer hotela: Darko Kostić 062/790-862

Leto u Banji Ždrelo

Banja Ždrelo nalazi se u Istočnoj Srbiji u podnožju Homoljskih planina, u dolini reke Mlave. Njena udaljenost od Beograda iznosi 130km. Slobodno možemo reći da je Banja Ždrelo banja novih generacija i svojim jedinstvenim izgledom polako dobija titulu lidera među banjama u našoj zemlji a i šire.

Termomineralna voda izuzetnog hemijskog sastava i karakteristika je ono po čemu je Banja Ždrelo generalno i poznata. Voda dolazi sa dubine od 180m, njena temperatura prelazi 80℃. Posto prolazi kroz hladne slojeve zemlje, do površine postiže i zadržava konstantnu temepraturu od 40℃ kako u letnjem tako i u zimskom periodu.

Prema urađenim analizama voda se uspešno koristi za terapijske svrhe, kao dopunsko sredstvo pri lečenju reumatizma, posledica trauma i stanja posle preloma kostiju, hiruških intervencija na koštanom sistemu, lečenju kožnih bolesti, dok se ohlađena može piti i pomaže kod gastritisa. Banja Ždrelo raspolaže otvorenim i zatvorenim bazenima, aqua parkom sa toplom vodom, velnes centrom, sa ponudom ručnih masaža stručnih lica, lekovitim blatom u letnjem periodu, slanom vodom, đakuzi kadama, saunama... Poseduje takođe hotelski smeštaj od 75 smeštajnih jedinica, kapaciteta do 150 ležaja, restoran nacionalne kuhinje, svečanu Royal salu i još puno drugih sadržaja.

Za ljubitelje sporta kompleks poseduje teren za košarku i mali fudbal. U poslednje vreme dolazi i do expanzije kongresnog turizma u našem objektu, gde se sve više ljudi odlučuje da baš u ovom objektu organizuje svoje seminare, konferencije i događaje sličnog tipa gde naša sala ima kapacitet da primi do 150 ljudi.

Nove slike iz Banje Ždrelo

Objavljeno: 08. 05. 2019.
View the embedded image gallery online at:
https://ruczdrelo.rs/galerija#sigProIdd911525797

Adresa

Rekreativno-ugostiteljski centar "Ždrelo"
Ždrelo 66,
12300 Ždrelo, Srbija
RUC Ždrelo na Google mapi

Radno vreme

Bazeni - 10h-19h (PON-ČET),
10h-20h (PET),
09h-20h (SUB),
09h-19h (NED)
Wellness - 11h-19h (PON-ČET),
11h-20h (PET),
10h-20h (SUB),
10h-19h (NED)

Kontaktirajte nas

info@ruczdrelo.rs
Tel. +381 12 330 735
Fax: +381 12 330 734
Mob: +381 63 107 9432
Kontakt forma

Rezervacija smeštaja

Hvala Vam što ste se odlučili za boravak u Rekreativno-ugostiteljskom centru Ždrelo! Molimo vas da popunite polja ispod i naše osoblje će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku! Da biste videli sve sobe kliknite na dugme ispod.
Pogledaj sve sobe