Skip to content
Sadržaji kompleksa

TERME ŽDRELO

Aqua park

Terme Ždrelo, jedinstveni akva park u Srbiji, radi preko cele godine, u vodi temperature od 30 do 40 stepeni. Terme Ždrelo raspolažu sa 9 bazena (4 zatvorena i 5 otvorenih bazena) kao i sa jednim bazenom sa slanom vodom.

Wellness centar

Wellness centar Vas svojim izgledom vraća u doba Rima i Vizantije. Na prvom spratu objekta nalazi se savremeni wellness centar koji pored ručne masaže stručnih fizioterapeuta nudi još i saunu, parno kupatilo, slanu sobu.

Svečana sala "Royal"

Svečana sala Royal kapaciteta do 250 mesta je moderno i luxuzno opremljena, pogodna za sve vrste svečanosti, veselja i proslava.

Etno restoran

Etno restoran je kapaciteta 150 mesta a sadrži i banket salu od 50 mesta i terasu. Bilo gde da sedite u restoranu, prati vas pogled vatre iz velikog ognjišta u kojem se spremaju specijaliteti domaće kuhinje (jagnjetina u saču, pogača ispod sača, homoljska šnicla…). Pored ostalih pića služe se rakija i vino iz podruma porodice Milojević.
Kongresni centar

Kongresni centar

Želite da organizujete poslovni sastanak za vaše kolege? Na raspolaganju Vam je kongresni centar sa 3 kongresne sale koje mogu biti otvorenog ili zatvorenog tipa.

Kampovanje

Stomatološka ordinacija

U saradnji sa Pejović Dental-om, stomatološka ordinacija Spa Dental, u Banji Ždrelo, pruža kompletnu stomatološku uslugu i koristi najsavremenije operativne postupke koji Vam omogućavaju bezbedan put do zdravog osmeha. U ordinaciji je moguće realizovati pakete iz programa Dental Simptomi i „The Biggest Smile“.

Planet WIN 365

Posetite nas u našoj bogato opremljenoj kladionici i kasinu koji se nalaze u kompleksu Terme Ždrelo. Dođite i budite deo našeg sveta sporta i razonode!

Plent WIN 365

Rezervacija smeštaja

Radno vreme

10:00 - 20:00​